Nesze!szer

Plum Blossom Girl

2011. január 26.
 
 
Az első fa, amely tavasszal virágba borul a szilva. Az utolsó hó még talán el sem olvadt, de a szilvafa fehér virágai már édes mandula illattal töltik meg a levegőt. A L'Occitane új illatkollekcióját a Provence-i Brignoles vidám szilvavirágai ihlették, amely magában egyesíti a fehér szirmok púderességét és a gyümölcs illatát. A kollekció összes terméke szilvavirág-esszenciát tartalmaz. Lédús, vibráló vörös áfonya és szilvavirág található a fejjegyben. Lágy galagonya és szilva a szívjegyben. Melegséget sugárzó szantálfa és pézsma ölel át az alapjegyben.

És mi a legnagyszerűbb a kollekcióban? Az illat egy intenzívebb roll-on formulában is elérhető, így bárhol, bármikor - akár az Alpokban síelve - könnyedén felviheted pulzuspontjaidra. Ez az én kedvencem, amit magammal viszek a hegyekbe. Valentin-nap előtt  megérkezik az üzletekbe. Küldheted a linket - célzásként - a szerelmednek. 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

Plum Blossom Eau de Toilette 100 ml 11.750 Ft

Plum Blossom Shower Gel 200 ml 4250 Ft

Plum Blossom Skin Moisture Gel 250 ml 5990 Ft

Plum Blossom Intense Eau de Toilette Roll 10 ml 5550 Ft

Plum Gloss Lip Gloss 15 ml 3290 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr282614689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása