Nesze!szer

Ne már, de durva a szempillád!

2011. január 20.
 
 
Három hete ecsetelek. Ez nálam nagy dolog, mert én mindent kétszer csinálok, harmadikra már unom, mint a Barátok köztöt. De feltett szándékom volt, hogy erős teszt alá helyezem a szempillahosszabbító cuccot, ami Ámerikából jött.
Tehát, kentem este és kentem reggel. Igaz, amikor először megláttam, hogy milyen vékony kis izével kell ezt a műveletet elkövetnem, Balázshoz hasonlóan én is röhögőgörcsöt kaptam. Még szerencse, hogy ez tényleg a való világ és nincsenek kamerák. Szóval rendszeressé tettem a mozdulatot felkelés után és lefekvés előtt, mint az arclemosást. Bármilyen fura is, ez a dolog tényleg hatott. Nem állítom, hogy három hét után én a hálószobában ébredek, a szempilláim pedig már a konyhába is kiérnek, de nőttek a kis cucikák, az biztos. Erőteljesebbek lettek. Az van, hogy három hét letelte után sem hagyom el a használatát. Abból csak nem lehet baj!
www.harangvolgyi.hu - ez a kozmetika oldala, ahol megvásárolhatod!
 
Rejuville Eyelash Revitalizer - 12 500 Ft
 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr22600263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása