Nesze!szer

Gwen Stefani szépségnagykövet

2011. január 14.
 
 
 
 
A L’Oréal Paris új szépségnagykövete: Gwen Stefani
 
Vibráló hang, divatikon és rocksztár… Gwen Stefani egy igazi modernkori jelenség. A No Doubt együttes frontembere, valamint két szólóalbuma tették őt egy igazi ikonná. 
 
„Még szinte hihetetlen számomra, hogy a  L’Oréal Paris nagykövete lehetek. Imádok játszani a stílusommal, a színpadon és a turnékon egyaránt, ezt szeretem a legjobban, akkor is, amikor az együttesemmel játszom. Izgalmas kalandnak ígérkezik, hogy a L’Oréal Paris modern és tehetséges csapatával dolgozhatok. Nagyon szerencsésnek érzem magam,  valóban szerencsésnek!„ Gwen Stefani
 
„Nagy örömmel  üdvözöljük közöttünk Gwent, aki egy érzéki, lenyűgözően tehetséges színésznő. Ő egy más dimenzió szépségét hozza, ami a stílus és a művészet között van. Rocksztár és divatikon, ő kétségtelenül korszakának egy modern múzsája”
Cyril Chapuy L’Oréal Paris nemzetközi igazgató
 
Gwen Stefani elbűvölő. Amikor a No Doubt együttes megalakult, Gwen és az együttes többi tagja még gimnazista volt, és a garázsukban gyakoroltak. Zeneszerző, színész, énekes, Gwen Stefani szerte a világon lányok ezreinek a példaképe lett. A No Doubt több mint 30 millió példányt adott el különböző albumokból, mint a Tragic Kingdom, a Return of Saturn és a Rock Steady. Az együttes számos más elismerés mellett 2 Grammy Díjat is kapott 2003-ban.  Első szóló albumának, a Love. Angel. Music Baby. (2004)  megjelenésével, ami Grammy Díj jelölést kapott, Gwen bizonyította nemzetközi ikon státuszát. 2006-ban jelent meg második önálló albuma, a The Sweet Escape, ami 2008-ban meghozta neki a People’s Choise Award–on az év énekesnője címet. A 2009-es fergeteges turnéja után a No Doubt egy új albumon dolgozik, amelynek megjelenése már az idén várható. A L’Oréal Paris családjához csatlakozva Gwen Stefani  egyéni  szépség vízióját képviseli  olyan szépségnagykövetek mellett, mint Beyoncé Knowles, Gererad Butle, Rachel Weisz, Jennifer Lopez, Freida Pinto, Gong Li, Patrick Demsey és Diane Kruger.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr812584078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása