Nesze!szer

Mit üzen a Tarot erre a hétre?

2011. január 11.
 
 
A tűz jegyűeknek, az Oroszlánnak, a Nyilasnak és a Kosnak a héten a család a legfontosabb területük.
Nem biztos, hogy a legpozitívabb értelemben értendő. Ezen a területen adódhatnak összetűzéseik, nézet különbségeik, kiderülhetnek titkok.
Tulajdonképpen ez a hagyományokkal való szembeszállás formájában jelentkezik és emiatt lehetnek feszültségek, akár szülőkkel, akár testvérekkel.
 
A víz jegyűek, a Halak, a Rák, a Skorpió a munkájuk területén kell megsokszorozott energiával teljesítsenek.
Ők azok, akik most mások helyett is kell dolgozzanak. Ez megterhelő hét, de vízválasztó is lehet számukra.
Nagyot nőhetnek a főnökök szemében. Ezáltal a kollégákkal keletkezhet némi feszültség, de most legyenek legények a gáton!
 
A levegős jegyek, az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő azok, akiknek most a magánélete van főszerepben.
Amennyiben nem volt eddig párkapcsolatuk, az új jelentkező most jönni fog. De nem szabad elébe menni, sürgetni, toporogni, megérkezik és kész.
Akár tartós is lehet a most kialakuló viszony. Aki viszont eddig párkapcsolatban volt, ami már picit a megszokásé, annak most könnyen felbomolhat mindez. Új kezdet!
 
A föld jegyűek, a Bika, a Bak, a Szűz merüljenek el a héten kicsit a múltban. A régi blokkok oldására nyílik lehetőség, akár munka, akár párkapcsolat, akár anyagi téren.
Most van itt az idő, hogy a régi gyökerekre rávilágítva megtalálják a megoldásokat. Használják a múltban való elmélyülésre a hetet!

Illetve a karitatív, segítő szándékú tevékenységekre kiváló még ez a néhány nap, amely szintén oldhatja a blokkokat. 

 

Zoltán Tamás

+3630 555 7931

 

 


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr392576121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása