Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel! 12.

2011. január 10.
 
 
Mascara Mánia
 
Az egyik legfontosabb kellék neszeszeredben. Nélküle lapos a tekintet, csak szomorúan nézünk, azonban ha használjuk, csillagszemű tünemények lehetünk. A férfiak hódítására az egyik legjobb eszköz… a pillarebegtetés mindig beválik. Ha jól használod, a nőkben kisebb irigység kerekedik és tágra nyílt szemekkel hangzik a kérdés: neked mű? Vagy igazi? Te melyiket használod?
Ez a csodaszer a szempillaspirál. A smink megkoronázása. Ha csak öt perced van, mindenképpen használd. Azt hiszem, nem kell bizonygatni, mit tud, és miért olyan fontos. 
Egy márkán belül több fajta spirált is találunk. Van hosszabbító, dúsító, göndörítő, vízálló, színes, barna, fekete, csillámos… csak győzzünk választani! Ha van rá lehetőséged, szerezz be kettő darabot: egyet nappalra, egyet estére. A mindennapokra érdemes venni akár egy barna spirált is. Ebből is találsz különböző fajtákat (dúsító, hosszabbító), tehát a célt eléred, épp csak visszafogottabb változatban. Leginkább a fehér bőrű, tejfölszőke hajú lányoknak érdemes kipróbálniuk: a barna spirál is kontúrozni fogja a szemüket, mégsem lóg majd ki az arcukból a feketével festett pilla.
Ha nem teheted, hogy kettő spirálod legyen, vagy ragaszkodsz a feketéhez, akkor esti programhoz tegyél 1-2 réteggel többet. Arra persze figyelj, hogy ne legyen ragacsos, összeállt a végeredmény. A cél az, hogy egyenletes, egymástól elkülönülő pillákat alkoss, a spirálod végzi a dolgát, te csak ügyelj a helyes felvitelre. Hamarosan azt is megosztjuk veletek, mi a helyes, célravezető technika.
 
 
Lássuk hát a választékot!
Visszafogott, természetes hatást kedvelőknek, illetve a sietős, egyszerű hétköznapokra a Bobbi Brown Everything Mascara jó választás. Egyszerre hosszabbít és dúsít, nem kenődik el, nem pereg le. Ápoló és pillaerősítő összetevőket tartalmaz. Csak feketében kapható.
A MAC Mascara X spiráljával is hasonló eredményt érhetsz el. Kellemes, krémes állagú, sörtéi lágyak, kapható barnában is. Fényes, természetes pillákat ad. 
Ha ezzel nem elégszel meg, próbáld ki a Lancome Hypnose spirálját. Emlékszem, az első „rendes” fizetésemből egy ilyen spirálért szaladtam. Mindenki megkérdezte, hogy műszempilláim vannak-e… Imádtam! Amit a gyártó ígér: hatszor dúsabb és tökéletesen szétválasztott pillák. Én ezt csak alátámasztani tudom. Valamint, a tubus alakja nagyon szexi, egy karcsú és kecses homokóra – a hőn áhított, klasszikus női forma. Telitalálat! Az ára is, de ha összességében nézzük, a dizájn és a belső tartalom miatt megéri a pénzt.
Ha legyintesz a kifinomultságra, mindenképpen próbáld ki a MAC Zoom Lash spirálját. Elég egy ecsetvonás és máris extrém drámai hatású, mégis bársonyos és rugalmas pillákat kapsz. Nem kenődik, egész nap tart. Kapható szénfekete pigmentekkel dúsítva is, ez a Zoom Fast Black Lash. Igazi, mély, sötét, intenzív pillák. Kellemes viselet, nem kenődik. A Zoom Lash eleinte nagyon krémes, oda kell figyelni a felvitelnél, és kicsit több száradási időt kell hagyni, különben felcsapódhat a szemhéjadra, vagy a szemed alá mehet. Pár alkalom után eléri azt az állagot, amivel már igazán jól lehet dolgozni. Kicsit sűrűbb lesz, de ugyanazt a végeredményt adja. 
Aki szereti a műszempilla hatást, próbálja ki a L’oréal Lash Architect szempillaspirált. Sokáig használtam ezt is, tényleg az ígért eredményt hozza: vastag, hosszú pillákat. A keféje nagyon jól fekszik a pillákra, be lehet nyúlni a szempilla tövébe, így a pilla teljes hosszát feketére tudod festeni. 
 
Figyeljetek oda, hogy ha a spirálozás után használjátok a porpúdert, a púderszemcsék ráhullhatnak (és általában rá is hullanak) a pilláitokra. A munkátok ekkor kárba veszik, hiszen a fekete szempillákat fehér púder éri. Ha így jársz, egy tiszta spirálkefével fésüld át a szempilláidat, de meg is előzheted a bajt: spirálozz púderezés után!
 
 
Nesze!Detti
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr532573442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása