Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nesze!szer

Na, ezért ne kezdj ma fogyókúrába!

2011. január 03.
 
 
 
 
Új év, új hét. A lányok és asszonyok java azt tervezi, mától ételt nem vesz magához és le sem jön a futógépről. Tényleg ezt akarod? Mi elmondjuk most, miért ne erőltesd ezt a dolgot: 
Ma hozza be az összes kolléganőd a munkahelyre a karácsonyi-újévi süti maradékait. Kihagynád Nusika rácsos almását? Az inkvizíció lenne, nem más. És hát illik legalább tojáslikőrrel koccintani 2011-re, nem?
Bármilyen hihetetlen, a pasik még mindig a kerekded formákra buknak. Ha nem így lenne, hogy jöhetett volna össze Bridget és Mark Darcy?
Láttad a Holdat? Nem? Na, akkor jó, ha tudod, hogy ma még fogyó Hold van, kedden lesz új típusú. Utána növő Hold következik, amikortól is teljesen felesleges kúrába kezdeni. Ilyenkor nem fogy úgy az ember, mintha fogyó Hold idején kezdené. A növekedő szakasznál minél több vitamint kell bevinni a szervezetbe, hogy egészségesek legyünk! Ennél pedig nincs fontosabb!
A populáció legjava január 1-jén fogadalmat tesz. 3-ától általában tömve lesznek a fitnesz termek, boldog, boldogtalan égeti a zsírt, vagy legalább imitálja. Hidd el, ez a lelkesedés úgy három hét után elmúlik, mint egy könnyű tavaszi nátha. Utána már simán beférsz a spinning órára és az öltözőben sem kell a lelkes Ilonkák szerelmi életének viszontagságait hallgatnod.
Az ünnepek anyagilag is megterhelőek. Jelenleg a csóresz szakaszban vagyunk. Persze, ha úgy érzed, soha többet nem eszel egy falalatot sem, akkor az még kifizetődő is lehet. Viszont akkor majd a bőröd lesz olyan csúnya a koplalástól, hogy májusban fogod minden pénzedet elkölteni a combodon keletkezett csíkok eltűntetésére – mely egyébként is lehetetlen. Egyél normálisan, finomakat és ne agyalj a kilókon. Akkor maguktól is leolvadnak. 
A héten lesznek a legjobb újévi bulik a szórakozóhelyeken. Kár lenne egy szál ásványvízzel a kezedben ücsörögni. Hol az a pasi, aki egy fintorgó Arankára vágyna? Nem fogadtad meg, hogy 2011-ben rendbe hozod a szerelmi életed? A szex pedig még az arcbőrnek is jót tesz, súgjuk meg apró pici zárójelben…
 
Nesze!P
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr492557469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása