Nesze!szer

Mindig. Minden körülmények között!

2010. december 31.

 
 
 
Nem hiszünk az újévi fogadalmakban, mint a hétfőn kezdődő fogyókúrákban sem. Viszont a mai nap jó alkalom arra, hogy kicsit összegezzük, mely dolgokra kellene jobban odafigyelnünk, résen lennünk. 
 
Ezek a mi „fogadalmaink”:
 
Buliból bárhogyan is érkezünk haza, lemossuk a szemfestéket, nem ártunk a bőrünknek annál többet, minthogy egész éjjel egy füstös kocsmában ugráltunk a Kispálra. Ezentúl rendszeresen feltöltjük vattakorong készletünket, mert mégis ciki, ha beauty bloggerként toalett papírra visszük fel az arclemosó tejet. Soha többet nem vételezünk még viccből sem CBA tusfürdőt, bár mosogatáshoz nem volt annyira rossz...
Nem mondjuk frissen botoxoltatott ismerősünknek: de jót tett a pihenés, hanem felismerjük a rezzenéstelen arc mutatta jeleket.
Meghalljuk belső hangunkat és lelépünk a randiról, amikor a pasi az anyja képét veszi elő pénztárcájából.
Nem engedjük idegen kozmetikusnak kiszedni a szemöldökünket, mert hónapokat is várhatunk, hogy helyreállítsuk a kátyúkat, amelyek keletkeztek.
A Zara leértékelés feliratának csak módjával dőlünk be, és nem fogunk dühödten hisztizni: mi kerül ezen a szövetkabáton sale idején is 25 ezer forintba?! Inkább a Mangót és a H&M-et választjuk vagy egzotikus kiruccanásként az Ázsia centert. Ott legalább minden méret van, mégha ugyanarra is mondják, hogy S-es, amire az XL-est.
Nem vásároljuk fel a Boci csoki limitált kiadását teljesen, hagyunk belőle másnak is. Ne csak a mi fenekünk kerekedjen!
Energiaital helyett zöld teát iszunk majd...Na jó, még az az egy a hütő oldalában belefér, mert mi van, ha megromlik jövőre?!
A plázában orvul támadó, szappan darabkával minket zaklató izraeli kozmetikus cég dolgozóit nem ütjük le, egész egyszerűen menekülünk előlük, de nagyon!
Nem cipelünk magunkkal alapozót minden áldott nap, így kivédjük azt a veszélyt, hogy a tb-kártya is a M.A.C 3-as árnyalatában ússzon a táskánkban.
Cipőt nem a Mango üzleteiből választunk, ezzel is biztosítva azt, hogy járni tudjunk.
Minden héten egyszer elmegyünk jógára. És a cuccot sem felejtjük otthon. Vagy csak néha…
Olajos magvakat csak módjával fogyasztunk. Vagy utána két napig szobafogságra ítéljük magunkat, esetleg a postást ijesztgetjük pattanásos bőrünkkel! 
Fontos események előtt nem olvassuk el minden fellelhető oldalon a napi horoszkópunkat. Maximum három helyen...
Mindig, minden körülmények között megírjuk, ha egy beauty termék rossz, büdös, használhatatlan. Mi több, azt is, ha jó… Ugyanúgy, mint 2010-ben! 
 
Nesze!Onlányok
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr952550536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása