Nesze!szer

Asztrológia iránytű nemcsak fanatikusoknak

2010. december 27.
 Beauty Horoszkóp
Asztalon táncolós szilveszteri bulira vágysz? És mit viszel magaddal az új évedbe? Kíváncsi vagy, mi vár rád? 
2010. december 27 – 2011. január 2.
 
 
 
 
Kos
Március 21 – Április 20.
2011 meghatározó évnek ígérkezik, amelyben az elérhető eredmények a jelened és a közelmúltad függvényei. Miután azonban csak a jelen megélhető és minden más értelmetlen, ezért pillanatnyilag az a dolgod, hogy elvarrd ennek az évnek a szálait.  Tedd meg, ami még szükséges, és előre tekintve lépj a következő évbe, nem pedig fenékkel előre, miközben magad után söprögetsz.
Elég valószínű, hogy dolgoznod is kell a két ünnep között, ezért megjelenésedet ez nagyban befolyásolja. Ezek a napok mégis mások, mint a többiek, hiszen az új év, és ezzel az új remények és lehetőségek küszöbén állsz, ami energiával tölt fel. Láttasd ezt magadon, engedd, hogy az új impulzus alakítsa az ízlésedet!
 
Bika
Április 21 – Május 20.
Te a két ünnep között is ünnepi, vagyis lustálkodós, semmittevős hangulatban vagy. Ha dolgoznod kellene is, nem találod a visszautat, és azt kívánod, bárcsak sokáig tartana ez az állapot. Nézd, a rossz hír az, hogy ez nem lesz kívánságod szerint. A jó hír viszont, hogy ezen a héten semmi nem fog múlni, vagyis bátorítunk, hogy élvezd ki minden percét, és add át magad a pihenésnek, a testi és a gasztronómiai örömöknek.
Hogy maradandó nyoma ne legyen az esetenként napi 3000 kilókalóriás bevitelnek, szánd rá magad egy kis testmozgásra. Végre havazott is, szóval egy lendületes séta kint a természetben, a szűz hóban jól fog esni és jót fog tenni. Vidd magaddal a párodat, de beszervezheted a barátokat is. Utóbbiakkal valószínűleg forralt borozásba torkollik majd a nap.  
 
Ikrek
Május 21 – Június 21.
Ha van lecke, amit meg kellett tanulnod 2010-ben, akkor az az önmagaddal szembeni őszinteség. Ezt az üzenetet kell magaddal vinned a következő évbe is, aminek nagy hasznát veszed majd, illetve enélkül nem is léphetsz feljebb a következő osztályba. Ha még küzdesz és ellenállsz, akkor itt az ideje, hogy megbarátkozz a gondolattal: fontos, hogy önmagaddal mély, bensőséges viszonyba kerülj. 
Az emberek többségét hatalmába keríti az érzés, hogy az évforduló tiszta lapot oszt, és magunk mögött hagyhatunk minden bűnt, rosszat, szerencsétlenséget. Benned is ez dolgozik, és érdemes is ezt meglovagolni. A Szilveszter éjszakája máris egy ilyen alkalmat szül: szakadj el a megszokottól és valami egészen új és meglepő ruhát vegyél magadra!
 
Rák
Június 22 – Július 22.
2010-ben a privát szférád szolgáltatta a legtöbb meglepetést és egyben kihívást. Menni vagy maradni, függni vagy függetlenedni, miközben bizonyosságokat kaptál megingathatatlan baráti kapcsolatokról, de egyben fájdalmas felismerések is értek. A hajód viharba kerül néha, ám a tanulság az, hogy stabil tudj maradni a táncoló fedélzeten úgy, hogy közben együtt mozogsz vele. Ahogy a forgószél közepe mindig békés és nyugodt, úgy a te középpontod, vagyis a szíved az, amire vigyáznod kell. És néha eddzened. 
Számos leértékelés várható az üzletekben, ajándékozd meg magad néhány szép és értékes darabbal. Egyrészt kellene valami eredeti a buliba, másrészt januárban, az ünnepek fényessége utáni sötét hónapban jól fog jönni néhány színes, szívet melengető ruha és kiegészítő. Ne hagyd ki a lehetőséget!
 
Oroszlán
Július 23 – Augusztus 22.
Poszttraumatikus karácsonyi sokk érhet, ha megnézed, kire és mire mennyi pénzt adtál ki. A túlköltekezés miatt feszült napjaid lehetnek, de aztán az év utolsó napjának közeledtével ennek a szorítása engedni fog, hiszen a jó hangulatú évbúcsúztató party igazán neked való. Egyébként is meggyőzöd magad, hogy jövőre is sokat teszel majd annak érdekében, hogy a mostani deficitből előnyt kovácsolj. Naná!
Az év utolsó napjára teljes díszben pompázol – minden értelemben. Lenyűgöző szeretnél lenni és az is leszel, a társaság és a világegyetem középpontja. Eközben persze nem feledkezel meg arról, hogy megadj mindent azoknak, akikkel együtt töltöd ezt az estét.
 
Szűz
Augusztus 23 – Szeptember 22.
Lehetőséget kapsz arra, hogy egy hetet tölts magaddal: a vágyaiddal, terveiddel, félelmeiddel, mindennel, amiből megfőzheted magadnak a levest. A leves jelen esetben a 2011. évet jelenti, amihez te magad vagy a megoldókulcs. Ha többször lennél képes flow-ban lenni, könnyebbé tennéd az életet önmagad számára is. Ehhez persze szembe kell fordulni a mesebeli sárkánnyal, aki nem is ellenség, hanem fejlődésed záloga. És ha ezt megteszed, rá fogsz jönni, hogy igaz a mendemonda, miszerint attól félünk, amit nem ismerünk.
Gondos szilveszteri előkészületed leginkább önmagadra vonatkozzon. Menj el masszíroztatni, kozmetikushoz, fodrászhoz, és ha nincs ötleted, mit viselj az év utolsó éjjelén, akkor nézz szét az ületekben. Vegyél erőt magadon, és ne a megszokott színekhez és fazonokhoz nyúlj.  
 
Mérleg
Szeptember 23 – Október 22.
Olyan periódus következik, ami elkötelezetté tesz. Ez érintheti úgy a párkapcsolatodat, mint a hivatásodat. Ha már magadénak tudhatod az érzést, hogy valami igazán értékes és fontos dologra találtál, akkor ez stabilizálódni, mélyülni fog. Ha még nem érkeztél el erre a pontra, akkor 2011-ben ez kikerülhetetlenül megtörténik, és találni fogsz valamit, amiben megszűnik a billegésed, és azt fogod érezni, hogy hazaérkeztél. Egyet kerülj, ez pedig a kihátrálás. Ha valamit nem akarsz, mondd ki, hogy nem akarod!  
Ha az autó jelképesen most a te életedet szimbolizálja, akkor itt az ideje, hogy az anyósülésről átülj a kormány mögé! Nem mások véleménye fontos, hanem az, hogy te mit szeretnél. Ez vonatkozik a stílusra is, amelyet képviselsz, vagy követni szeretnél. Szilveszterre még azt is megkockáztatjuk, hogy ne kösd be a biztonsági övet, hagyd a képzeletedet szabadon szárnyalni!
 
Skorpió
Október 23 – November 21.
Szívvel és lélekkel, így lépj át a következő évbe. Ha továbbra is a megérzéseidre hallgatsz, akkor nem fognak elkerülni az igazán nagy lehetőségek, amelyek rengeteg pozitív, építő változást hoznak az életedbe. Egyszerűen annyit kell tudnod, hogy mi is az, amit valójában szeretnél, valamint hogy az életedben jelenleg mi igazi, és mi kirakat csupán. Utóbbira nincs szükséged, engedd el 2010-el együtt. Ne feledd: ha jól kezded, akkor jó véget is fog érni!
Egy meglehetősen fókuszált évet váró szilveszteri bulin felejts el a megszokott sémákat, és olyan öltözéket válassz, amelyben egyszerre érzed magad szexinek és okoz örömet, ugyanilyen érzéseket ébresztve a körülötted lévőkben.  
 
Nyilas
November 22 – December 21.
Nem is lehetnének jobbak az esélyeid azokban a helyzetekben, amelyek kulcsa a kommunikáció. Lehetnek ezek kimondott és leírt szavak, de ugyanígy érvényes ez a testbeszédre, az érintésekre és a pillantásokra – a megfelelő helyen és időben. Nem működik se az ujjal mutogatás, és nem a tiéd az áldozati szerep se. Jelenleg elég intelligencia, felelősség és őszinteség van benned ahhoz, hogy jól képviseld mindazt, ami benned van és amire hivatott vagy. Mindeközben tervezd a jövődet, mentális képernyődön arra fókuszálj, amit elérni vágysz! A félelemeket és a múltat pedig hagyd a 2010-es esztendőben.
Míg az előző évváltás tele volt bizonytalansággal, addig a mostani összehasonlíthatatlanul más és jobb. Könnyebb az élet, érzed, hogy halad és hogy van értelme, több az öröm és a mosoly. Mutasd ezt meg a világnak, mert lehetsz másoknak a bizonyosság. Annyit mondunk, hogy színek, színek és színek! Bátran, kifelé áradóan!
 
Bak
December 22 – Január 20.
A te állatövi jegyedben vagyunk, ami számodra különös előnyökkel jár. Nem pusztán többlet energiát kapsz, hanem tiszta víziókat arról, hogy merre akarsz haladni, valamint nagy adag szenvedélyt és nyitottságot ahhoz, hogy változtatásokat hajts végre. Kihívásokra vágysz, meg is kapod őket, és hogy tudd, ezek jófajta versenyhelyzetek és megmérettetések lesznek. Egy percig sem aggódunk. Sőt, legszívesebben páholyból néznénk végig futásodat, ami egy élmény lesz!
Új év, új fejezet, új külső. Igen, komoly stílusváltozáson mész keresztül, ami jelenthet részleges megoldásokat is, de azt is, hogy merőben új ízlésed fogja meghatározni mostantól a választásaidat ruha, smink, frizura terén. Ha ilyet érzel magadban, akkor ne állj ellen, mert ez is hozzátartozik megmérettetéseid sikeréhez.
 
Vízöntő
Január 21 – Február 19.
A Karácsonyba mindent beletoltál, és most néhány aggódós nap jöhet, mert lehet, hogy nálad is kevesebb pénz maradt a tárcádban a vártnál. Lehet, hogy túlzásokba estél, de másoknak nagy örömet szereztél, szóval domináljon benned ez az érzés, és ne hagyd, hogy a bulira történő készülődést ez elrontsa. Vagyis, hogy te elrontsd. Minden rendben van, és a bevételi oldal is jó eséllyel gyarapodni fog.
A fenti átmeneti felhős égbolt alatt a külvilág menthetetlenül vonzódik hozzád. Nem is biztos, hogy te akarsz hódítani, mint inkább hogy ők akarnak becserkészni téged. Ajánlatokkal és figyelmességekkel halmoznak el. Öltözz magabiztosan, érezd magad magabiztosan, mert ebből még bármi lehet.
 
Halak
Február 20 – Március 20.
Csak lassan a testtel, ne sürgesd a dolgokat, ha már egyszer nem tudsz időutazni. Állj meg, nézz körül és élvezd, amit látsz. A karrieredben már most érzékelhető előremozdulás, de a java még hátravan. Minden körülmény adott és adott lesz az áttöréshez, csak legyen konkrét elképzelésed arról, hogy hová szeretnél eljutni. Ne legyenek olyan ellentétes vízióid, hogy meg akarod nyerni az úszóbajnokságot, miközben irtózol a víztől. Csak okosan, de leginkább ösztönösen! Hagyj időt az álmodozásra, ami nálad különös teremtő erővel bír, és tedd le egy időre a válladról a világ gondjait! Most magadra kell figyelned!
A ráhangolódás miatt ajánlott, hogy olyan dolgokat csinálj, amelyek ellazítanak. Lehet ez irányított meditáció, jógázás, és érkezhet a jótékony hatás masszázs, szaunázás közben is. Egy a lényeg, befelé figyelj! De a Szilvesztert ne hagyd ki, és fordulj a kreativitásodhoz, amikor “jelmezt” keresel arra az éjszakára.
 
 
Nesze!Kékbarna
 
kekbarna@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr22541360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása