Nesze!szer

Legyél angyal karácsonykor is!

2010. december 22.
 
 
Mit szólnál egy kis év végi megújuláshoz, téli álom helyett? Van egy pár ötletünk, hogyan érezd magad csúcsformában karácsonyra, amikhez végtelen idő, sem lottófőnyeremény nem kell. 
 
Kezdd az egészet egy masszázzsal. Lávaköves, mézes, csokis, vagy svéd masszázs, te választasz. Lehet akár dupla is, ne érdekeljen, ha a recepciós néni a masszázsszalonban furcsán néz rád. Megérdemled. A telefont pedig tessék szépen kikapcsolni addig.
Miután este megtisztítottad az arcod, kenj magadra szalicilsav tartalmú hidratálót, hogy megújulhasson a bőröd. A szalicilsav nagyon jó ebben anélkül, hogy túlszárítana, a gyümölcsökben is ez van. Ha ilyet használsz, csínján bánj a bőrradírral, nehogy felborítsd a hámsejtjeid vízháztartását. Nem lennének boldogok tőle. A radírozásból viszont ne hagyd ki az ajkaidat sem, de utána ők is kapjanak elég vizet! Mármint, a hidratálóból.
Egy sheavajas testápolóval, és egy gyengéd testradírral nem kell, hogy Jézuska legyél, akkor is csodákat tehetsz karácsonyig. A radírt egy-kétszer, a testápolót minden fürdés után használd. Ne sajnáld a kevésbé puha részeken, a sarkadba masszírozva például felér egy minipedikűrrel.  
Szerezz be egy hatékony krémet a szem körüli bőr védelmére. Ez nem csak vigyáz az érzékeny területre, hanem amellett, hogy a karikákat segít eltüntetni, a céges karácsony utáni szatyrokat is felszámolja a szemed alól. 
Miután babapuha a bőröd, a karácsonyfa után magadat is feldíszítheted. Esetleg egy mélypiros lakk a körmeidre? Ha nem túl hosszúak, és elég tartósat választottál, akkor a rokonlátogatástól a szilveszteri buliig mindenhol megállja a helyét. 
Az ajkaidra nyugodtan választhatsz kissé szentimentális, de nem túl drámai színt. Ki akarna a végzet asszonyaként feszíteni Szenteste? Elég, ha valami ünnepélyes, angyalszerű, vagy épp a körmödhöz passzoló árnyalattal rúzsozol. De azzal nagyon.
A szemhéjadra gondolj úgy, mintha jóban akarna lenni a karácsonyi képeslapokkal. Szóval elő a havas-ezüstös-csillagselymes szemhéjpúdert, és a hosszabbító spirált! Arra figyelj, hogy vagy az ajkad, vagy a szemed legyen feltűnő. A kettő együtt, pláne ilyenkor, sok. 
A legfontosabb viszont az, hogy hagyj pici időt, ne csak a készülődésre. Most ne rohanj, figyelj magadra és a szeretteidre amennyit csak bírsz, ez a Ti időtök, minden más megvár. Tényleg. 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr102531703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása