Nesze!szer

Absztrakt illat

2010. december 07.
Penhaligon's Sartorial The Scent of Savile Row - A híres brit birodalmi luxusparfümkészítés és a világ egyik legkomolyabb úri szabóságának találkozása. 
 
Az 1870 óta létező Penhaligon ház kihozott egy zseniális ötleten alapuló parfümöt, a Sartorial-t. A mostanság rendkívül felkapott Bertrand Duchaufour mester alkotását a Londoni Savile Row 16. szám alatt található, 1821-es alapítású Norton & Sons ódon méretes szabóság közege és illata inspirálta. Varrógépek csattogása, gombostű, olló. Íme egy absztrakt mese a parfümről és készítőjéről.
 
 
 
A tradícionálisan férfias Fougère parfümcsalád jellegzetes illatjegyei - tölgymoha, tonkabab és levendula - mellett a modern, levegős-fémes nüanszok és narancsvirág, ibolyalevél, kardamom, feketebors, gyömbér, ciklámen, hársfavirág, bőr, dohány, méz és méhviasz, kréta, régi papír, gurgum fa, pacsuli, mirrha, cédrusfa, valamint a nem állati eredetű pézsma és ámbra és persze egy cseppnyi selymes textúrájú bourbon vanília díszítik a kompozíciót.
 
 
Sartorial 50 ml Eau de Toilette 22.000 Ft
Artemisia Set 50 mil Eau de Parfum és 150 ml Hand&Body Cream 37.000 Ft
 
Le Parfum Croisette - Zólyomi Zsolt parfümériája
 
 
Nesze!N

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr552499007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása