Nesze!szer

Beautorium 3.

2010. december 05.
 
 
Tudtad, hogy a konyhaszekrényed igazi csodaszereket rejt?
Semmi meglepő, a mézről és a fahéjról beszélünk!
 
A méz természetes vas- és vitamintartalma, gyulladáscsökkentő hatása a fahéj vírus- és baktériumölő, cellulitiscsökkentő, vércukorszint szabályozó tulajdonságaival együtt elég hatékony kombó. Immunerősítők, ketten együtt legyőzik a krónikus fáradtságot, csökkentik a magas koleszterinszintet, segítik a fogyást. Jót tesznek a szívnek, és a légzésnek, erősítik az érfalat, segítenek legyőzni az ízületi kopások fájdalmát. Meg a náthát. Gyomorpanaszok és hólyagfertőzés esetén is segítenek. 
De azért óvatosan, nem mindegy milyen fahéjt készülsz „túladagolni”. Létezik az ún. Cassia, ami többet árt mint használ, ezt nagyüzemben importálják Kínából, és túl sok benne a rákkeltő kumarin. Ha biztosra akarsz menni, inkább költs rá picit többet, és válaszd a nagyrészt Sri Lankán termelt ceylonit, ebben elhanyagolható a méreganyagtartalom.
 
Nesze!Tam
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr542495754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása