Nesze!szer

Hegynek mentem

2010. november 11.
Túlélő csomag síelőknek!
 
Fontos humorérzékünk megőrzése a havas lejtőkön is. Jól tudta ezt Jason Levinthal is  - a Line Skis alapítója - amikor szülei garázsában megépítette első sílécét. A Line ma már kult brand, egyedi léceit eszement mash-up illusztrációk fedik. A Prophet 100 az év modellje, amelyen még Tarantino is síelne! Nem más, mint Unzen Hattori (1831-1895) japán festő alkotása dísziti. 
A Dolce&Gabbana divatház is ütött az idén, úgy 2500 Swarowski kristályt női síszemüvegébe. BLING,BLING!
Peter Philips a Chanel Makeup vezető alkimistája, Riva nevű lakk kollekciójával ajándékoz meg bennünket Karácsonyra, de ha ez még mind nem elég, vidd magaddal a hegyekbe, a Givenchy Blooming téli makeup szettjét. Hidd el, jól jöhet még egy kis szín arcodon, mert van az a szitu a pályán, amikor kar a lábé, láb a karé. I am a skier!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fridge Fesztivál Budapest 2010 November 11-14.
 
Line síléc $ 649.95
Chanel körömlakk 6100 Ft
Thierry Mugler-Angel parfüm gyűrű £ 29.49
Givenchy Blooming szemhéjfesték $ 56
American Apparel símaszk $ 14

Nesze!N 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr872441208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása