Nesze!szer

A világ legszexibb csajai!

2010. november 11.
 
Victoria Secret idei titka
 
Igen, igen és igen! A világ legszebb női készen állnak minden év legszexibb és legpompásabb fehérnemű bemutatójára, a Viktória Secret parádéra! Backstage video!
A babát váró Victoria Secret Angel (így hívják őket hivatalosan), Doutzen Kroes és Orlando Bloom asszonya, Miranda Kerr, távol lesz, Rosie Huntington-Whiteley pedig épp a Transzformerszben forgat. De Karolina Kurkova, Chanel Iman, Jessica Stam, Alessandra Ambrosio és Adriana Lima és sokan mások, akiket gondosan castingoltak, ott lesz a show-n.  Idén a szárnyak dominálnak nagyon, mi a hárfás verzióba szerettünk bele és szeretnénk már látni a színpadon. Heidit már nélkülöznünk kell, de hát lássuk be, bármennyire csodás az alakja a több csemete után, már nem az a nagyon feszeske…Őrület lesz New Yorkban, az egészen biztos. Na jó, azért aludni azért tudunk, addig is csak Victoria's Secret alsót hordunk, imádni fogjuk a szexi csajok tündöklését, Todd Thomas designer munkáját, a boxoló lányt, a country girlt és az egész Fit for An Angel bemutatót! 
 
Nesze!P

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr752441114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása