Nesze!szer

Az igazi anti aging

2010. október 29.
 
 
Van az úgy, hogy az ember kicsiben kezd építeni valamit. Először csak úgy elindul, hogy kerekecske gombocska… Aztán megszalad a kéz és a pici dologból hirtelen egy egész villa lesz. Így volt ez a néhány hete nyílt Villa Bagatelle esetében is. Először csak egy pici pékségnek indult. Aztán lett belőle egy egész cifrának egyáltalán nem mondható palota. A kenyérség mellett lett kávézó, gyerekeknek rajzoló sarok, sok finom sütemény egy mestercukrász keze által és home deco bolt is. Igazi szépséges gyöngyszem a hegyen, ami végtelen igényességtől, odafigyelésről és ízlésről tanúskodik. Egy igazi provanceai babaház, ami azért is csodálatos, mert nem megjátszós. Szerényen létezik, körbeöleli az embert, mint egy igazán pasztell és puha takaró télvíz idején. Neszeszer ez, nem más, a legszebb kincsekkel a belsejében. A falakon a villa eredeti fényképei még a második világháború idejéből is, az étlap levendula árnyalata harmonizál a csilláréval, a tulajdonos pedig maga tervezte a kicsi gyerekeknek a játékhoz az asztalkát a kihúzható fiókokkal. A home deco boltban pedig olyan időtlen csecséket és becséket válogattak össze, amelyeknek minden egyes kis darabkájába végtelenül beleszerethet az ember. A nem felvágós szépségeket. A szenzáció, hogy Magyarországon elsőként itt vásárolhat az ember Ralph Lauren Home kollekciójából. Bár ezúton jegyezném meg, hogy nem tudom, képes lennék-e elégetni egy ilyen gyertyát, maximum december huszonnegyedikén este, amikor nem tűnik fel senkinek néhány könnycsepp….
A francia Garnier Thiebault cég mesés asztalterítőit is hazasegíthetjük onnan, mi több, a Villa Bagatelle saját ólomkristály pohárkollekcióval is rendelkezik. A legnagyobb bók, amelyet egy ismerősünk mondott a helyre: mintha nem Magyarországon járnánk. És tényleg. Ez egy igen ízléses szeletke kis külföld és egyáltalán nem a mongol sztyeppék irányában. Szépség ez, nem más a Németvölgyi úton. Ajándékozzuk meg magunkat egy szépséges reggelivel vagy délutánnal, mert tényleg kisimítja a ráncokat! 
 
Nesze!P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr822407189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása