Nesze!szer

Mit üzen a Tarot mára?

2010. október 28.

Ne légy türelmetlen! Gondolj arra, hogy az idő neked dolgozik, ha ma nem is történik meg az, amire nagyon vágysz, nem jelenti azt, hogy holnap, vagy holnapután nem kapod meg. Ne puffogj, ne keseredj el, meg kell tanulnod, hogy mindennek eljön az ideje. Türelmetlenkedés helyett most inkább gyúrj a női energiákra! Foglalkozz ma többet csajos dolgokkal. Szépítkezés, a Juvena hidratáló maszkja, shoppingolás, fincsi vacsora valahol a barátnőiddel, és meglátod, holnapra sokkal szebbnek látod majd az életet, és a jövőt. 
Ebből is következik, hogy a mai nap nem kedvez a randiknak sem. Arra ne számíts, hogy a pasid ma kéri meg a kezed, vagy a közös jövőről kezd majd monológba. Eszedbe ne jusson veszekedni vele, mert könnyen véget vethet a kapcsolatnak. Légy türelemmel, hidd el, hogy megéri!

 

Zoltán Tamás

+36 30 627 48 50

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr122406674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása