Nesze!szer

Mit üzen a Tarot mára?

2010. október 28.




A mai nap arra jó, hogy észrevedd, semmi sem véletlenül történik az életedben, mindenből lehet, vagy kell tanulni valamit. Bármilyen kellemetlen, vagy szomorú helyzetbe kerülünk, arra kell koncentrálnunk, hogy abból mit kell megtanulnunk. Ma többször is tanúi, vagy részesei lehetünk olyasminek, ami arra figyelmeztet, hogy a múltunkban még bőven akadnak olyan dolgok, amiket nem zártunk le, de csakis azért, mert nem dolgoztuk fel, és nem jöttünk rá, hogy miért is történt velünk akkor mindaz. 
A Tarot arra is figyelmeztet, hogy ma lehetőleg kerüljük el a hivatalos ügyek intézését. Amit lehet, inkább halasszuk el holnapra, mert ma nem leszünk ilyen téren szerencsések. Mindenféle tárgyalást, megbeszélést, szerződés aláírását próbáljuk inkább áttolni egy másik napra!

 

Tamás Zoltán

+36 30 627 48 50

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr922404503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása