Nesze!szer

For Him - Te tényleg lenyúltad a púderemet?

2010. október 28.
 
 
 
 
Először csak meleg barátaim kezdték elcsenni a szemceruzámat és a spiráljaimat. 
Aztán teltek múltak az évek és azt vettük észre, igen, néhány pasi is sminkelni kezdett…Jó, itt nem egy totál smokey-ra utalok, csak némi javítómunkálatra…
Mi több, ez ma már nem ciki. Bár attól függ, hogy hol. Mert ugye vannak szegletek az országban, ahol még azt is kinevetik, aki vegetáriánus… Hiába, ahány ház, annyi szokás.
 Uraim, egy kis korrektor simán jöhet az arcotokra, örülünk, ha nem az óriási vulkánokat kell néznünk. A tisztítás, tonizálás után indulhat az arc hidratálása, majd finom ecsettel vigyetek fel egy pöttynyi mennyiségű korrektort az elfedni kívánt terület közepére. Ezután körkörös mozdulatokkal haladjatok kifelé. És inkább kevesebb legyen, mint több, picivel világosabb árnyalatban, mint a bőrötök. Aztán pedig újjbeggyel maszatoljátok el szépen az egészet. Mondom szépen, nem favágó mozdulatokkal! Most jöhet az antibakteriális púder, ha aknésabb picit az orcátok. Elég a homlokotokra, orra, állra. Azért leánykérőbe ne így menjetek… Magdi anyus is felhúzná a szemöldökét a korrektor láttán! Igaz, meg is ütötte a bokáját! 
 
 
 
 
Nesze!Tam
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr962405219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása