Nesze!szer

A kapszula rejtély

2010. október 28.
 
 
Ne nyeld le, feküdj bele! 
 
Iszap. E szó hallatán összeráncosodik a homlokom. Holt-tengeri fekete iszap. Kisimul. Nem papolok, pakolok! Takács Dóra szépségszakértő gurunk -  az Ahava Szépségkapszula vezető kozmetikusa -  vendégül látott és 60 percen keresztül ásványi anyagokban dús kozmetikumokkal, kifinomult masszázs technikával ébresztette fel sértődött bőrsejtjeimet. Tisztított, radírozott, tonizált és pakolt. Megismertetett az Ahava egyedülálló 2 perces iszappakolásával, amelyet érzékeny bőrüek is, mint én bátran használhatnak. A Holt-tengerből nyert fekete iszap finoman csipkedett, ami azt jelezte, hogy elindult a munka hajszálereimben. Ezt követően egy különleges textúrájú szérumot vitt fel előkezelt bőrömre. No, ez volt az a pillanat, amikor lebegni kezdtem a kapszulában. A tömény, ásványoktól duzzadó, ugyanakkor könnyed olajmentes szépség szérum ott van a Top10-ben! A kedvencem lett. Azt mondogattam magamban, csak ne érjen még véget, még 5 percet! Búcsúzásúl egy ránctalanító hidratáló krémet masszírozott Dóra bőrömbe, amelynek illata a Holt-tenger partjára repített el.
Mi fogott meg leginkább a márkában? Külcsín és belbecs számukra egyaránt fontos, tudják nem elég valamit jól csinálni, jóra is kell azt használni. Lelkiismeretesen óvják természeti kincseiket, a Holt-tenger régiójának kényes egyensúlyát. Gyártási technológiájuk környezetbarát és környezettudatos. Termékeik újrahasznosítható üvegekben és tégelyekben kerülnek forgalomba. Kényeztetnek és nem áldozatokat szednek. 
 
 
 
Puryfying Mud Mask 150 ml 6220 Ft
Mineral Beauty Serum 30 ml 10470 Ft
Smoothing Moisturizer 75 ml 6760 Ft
Budapest, Andrássy út 39.
 

Nesze!N 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr502405248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása