Nesze!szer

For Him - A vikingek diszkrét bája

2010. október 26.
 
Ez a történet még a vikingek idején kezdődött. Odin ugyanis az ő legkedveltebb istenük volt, aki védelmezte a harcosokat, de azért a bajkeveréshez és a mágiához is értett, mi több, tudásszomja csillapíthatatlan volt. Ma is úgy vélik, Odin még mindig itt kószál valahol közöttünk, hiszen annyira szeretne mindent tudni, hogy csak na. Ilyenkor kék köpenyt és széles karimájú kalapot hord állítólag, jó tudni, mert hátha a Deáknál összefutunk vele. 
Szóval erről az istenségről nevezték el a 2004-ban nyílt Life style butikot New Yorkban, ami aztán olyan sikeres lett az urak körében, hogy újabb üzletek indultak el ezzel a névvel. Designer ruhákat és isteni llatokat árulnak most is ott, a minimalizmussal párosítják a profizmust és egyediséget. De New York most már nálunk is itt van, hisz nemrég Zólyomi Zsolt, a hazai orrunk két boltjába is bekerült az Odin négy illata. (E-Butikon keresztül is rendelhetsz) Ebből a négy parfümből mi most az Owarit ajánljuk. Ez egy citrusillat egy különleges japán mandarinfajtából és morzsolt grapefruitlevélből. Fehéren izzó parfüm, benne Cubeba bors, bár ember legyen a talpán, avagy orrán, aki ezt így kiérzi. Amyris fa, narancsvirág illóolaj, cédrusfa, ámbra és Tonkin-i pézsa is megbújuk az igazán stílusos üvegben. Állítólag ez az illat is uniszex, de azért az Odin mégiscsak egy férfi istenség szerintünk. Mondjuk istenivé tehet egy pasit, az egészen biztos! 
 
Odin – Owari 100 ml Eau de Toilette - 29 900 Ft 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr942399720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása