Nesze!szer

For Him - A tuti hármas

2010. október 26.

 Higgyétek el, manapság az arcápolás egyáltalán nem ciki akkor sem, ha egyessel kezdődik az ember személyi száma. Sőt, mi nők, igazán szeretjük, ha a bőrötök bársonyos. Komolyan, sármos lehet a borosta és a szakáll, de körülötte és alatta is bőr van, amire oda kell figyelni. Segítünk, hogyan lehettek még ellenállhatatlanabbak. 

Első lépés az arcradír. Ez eltávolítja az elhalt hámsejteket és a bőr felszínén lerakódott szennyeződéseket. Arc bevizez, radírral óvatosan átdörzsöl, majd alaposan leöblít. Hetente kétszer javallott. Miért jó? Fiatalon tartja a bőrt. Emellett naponta alkalmazhatjátok a lemosó - tonizáló - hidratáló csuda hármast. Sorrendet betartani! A lemosót a radírhoz hasonlóan lehet alkalmazni, a tonikot vattakoronggal vihetitek fel amár száraz bőrre, a hidratálót pedig a bőr szárazságától függő mennyiségben alkalmazzátok. Ma már a legtöbb kozmetikai márka külön a ti bőrötök igényei szerint fejleszti ki termékeit. Bármilyen hármast választotok, a legfontosabb, hogy bőrtípusotoknak megfelelő legyen, ne legyen telepakolva vegyszerekkel, (például parafinnal és kőolaj származékokkal) és ne hagyjátok ki egyik lépést sem.

L'Occitane Verdon Pure Wash 150 ml 3 950 Ft

L'Occitane Verdon Refreshing Face Splash 150 ml 3 950 Ft

L'Occitane Verdon Energy Moisturizer 50 ml 7 950 Ft

Clinique SSFM Face Scrub arcradír férfiaknak 100 ml 6 300 Ft

Nesze!Tam

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr212401318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása