Nesze!szer

Gossip Girl függőknek!

2010. október 25.
 
A sorozat függés most már nem más, mint népbetegség, egy szép napon talán majd ecsetelőt is árulnak rá a patikák. Amennyiben ismered ezt a dolgot és nem Dexter a te ikonod, hanem Blair és Serena Manhattenből, akkor most megmutatjuk neked, hogy varázsolhatsz magadból Gossip girl-t. 
Stábunk Domit és Líviát választotta, akiknek ezúton is küldenénk hálánk jeleit, hogy önként és dalolva átváltoztak velünk pletykafészekké. Sminkesünk, Bukor Ági mindkét lányra fedő alapozót használt, a Maybelline Caramell és Cameo színeit keverte össze. A szemük alá az alapozónál egy árnyalattal világosabb korrektort tett, ezzel a kisebb bőrhibákat is tudta javítani. Ezután a Kryolan transzparens púderével fixálta az alapozót. Mindkét lány szemére az Artdeco szemhéjbázisát vitte fel. Ha ugyanis bázist viszünk fel akár a szemhéjra, ami akár az alapozó is lehet, akár a festék is sokkal jobban fog tartani a nap folyamán. Dominak a Mac palettából egy kellemes barna, csillogós árnyalatot választott a sminkes, a szemzugába egy világos arany színt, a harmadik szín pedig egy narancs árnyalat volt. A festékeket egy gömbölyű ecsettel összesatírozta, majd szempillaspirált tett a pilláira. Líviánál ugyanez volt a menet, csak ott egy meleg szürke árnyalatot vitt fel a szemhéjára. Spirálozás után mindkét lánynak a L'oreál- Glam bronz pirosítójával emelte ki az arccsontjukat. Dominak a Lancome- Juicy Tube arany árnyalatát rakta a szájára, Lídiának pedig a Kryolan LC004-es számú rúzsát, majd egy színtelen szájfényt. És már indulhatott is a csajos pletyka!
 
Fotó: Kirschner Anna
 
Smink: Bukor Ági
Styling: Csonka Fruzsina
Táska: Andrea Iannozzi
 
 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr192397277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása