Nesze!szer

Pink fény legyen, mellrák ne

2010. október 22.

Megállította a forgalmat Elizabeth Hurley, a mellrák ellenes küzdelem nagyasszonya az Estée Laudernél. Különös ötlettel hívta fel a figyelmet ügyének fontosságára, kedd estére rózsaszín fényekbe borította a londoni Harrods luxusáruház homlokzatát. Ez nagyon jó ötlet, október egyébként is a mellrák elleni tudatosság hónapja, Elizabeth ezt összekötötte az Estée Lauder ötvenedik szülinapjával a Harrodsban.(Már 1947 óta megvan, de oda csak ötven éve költözött.) Szép lehetett, hiába esett az eső, nagyon sokan elmentek megnézni, csakúgy, mint itthon a Lánchidat. 2000 óta csinálja, a Niagara-vízeséstől a Sydney Operaházig elég sok mindent kivilágított már.
No igen csajok, ez egy elég fontos téma, Elizabeth szerint a korai felismerés a legfontosabb, szóval ne hagyjuk ki a rendszeres öncsekkolást... Tudjátok, menzesz hatodik nap, fel a kezekkel, tapogatós vizsgálat, hónaljban is, és ha bármi gyanús, irány a nőgyógyász. 

Nesze!Tam
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr42390158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása